Sheqeri dhe Hipertensioni

Sipas studimit më të fundit të bërë nga Universiteti i Kanzasit dhe i publikuar në Revistën Amerikane të Kardiologjisë, përdorimi i sheqerit është një faktor i madh rrisku për ata që vuajnë nga tensioni i lartë i gjakut. Shumë prej nesh e dimë që përdorimi i kripës rrit rrezikun për sëmundjet kardiovaskulare, por në fakt … Continue reading Sheqeri dhe Hipertensioni