Otiti

Një ndër sëmundjet që ndeshim shpesh është edhe Otiti, një inflamacion i veshit që përgjithësisht lokalizohet në brendësi të tij. Simptomat Skuqje e veshit, kruarje, një dhimbje e vazhdueshme dhe herë herë pulsuese në vesh, formim me ose pa rrjedhje të qelbit, apo rënie e dëgjimit. Otiti I prek të gjithë, por më të ndjeshëm … Continue reading Otiti