Dehidratimi

75% e peshës trupore përbëhet nga uji. Dehidratimi ndodh kur sasia e ujit që largohet nga trupi është më e madhe sesa sasia që futet në të. Trupi është shumë dinamik dhe në ndryshim të vazhdueshëm ndaj bëni kujdes. Shkaqe të dehidratimit mund të jenë: – Diarreja Diarreja është shkaku më i zakonshëm i humbjes … Continue reading Dehidratimi