Celuliti

Celuliti është një shqetësim i vazhdueshëm për zonjat, sidomos gjatë stinës së verës. Ai prek rreth 80% të grave dhe shkaktohet nga hormoni i estrogjenit. Estrogjeni ruan yndyrën në indin e nënlëkurës, e cila mbledh ujin duke krijuar celulitin. Celuliti shfaqet kryesisht tek kofshët, të ndenjurat, gjunjët, këmbët, dhe më rrallë në bark, apo në … Continue reading Celuliti