All fields are required.

Close Appointment form

News filed in:

"Këshilla"

Celuliti

Celuliti është një shqetësim i vazhdueshëm për zonjat, sidomos gjatë stinës së verës. Ai prek rreth 80% të grave dhe shkaktohet nga hormoni i estrogjenit. Estrogjeni ruan yndyrën në indin e nënlëkurës, e cila mbledh ujin duke krijuar celulitin. Celuliti [...]

View post
Kujdesi për Këmbët

Përkujdesja e përditshme për këmbët mund të parandalojë probleme serioze të tyre. Bëni një mënyrë jetese të shëndetshme për të mbajtur vlerën e sheqerit tuaj në gjak sa më pranë normës! Kontrollojini këmbët cdo ditë! Mund të keni probleme me [...]

View post
Otiti

Një ndër sëmundjet që ndeshim shpesh është edhe Otiti, një inflamacion i veshit që përgjithësisht lokalizohet në brendësi të tij. Simptomat Skuqje e veshit, kruarje, një dhimbje e vazhdueshme dhe herë herë pulsuese në vesh, formim me ose pa rrjedhje [...]

View post
Sheqeri dhe Hipertensioni

Sipas studimit më të fundit të bërë nga Universiteti i Kanzasit dhe i publikuar në Revistën Amerikane të Kardiologjisë, përdorimi i sheqerit është një faktor i madh rrisku për ata që vuajnë nga tensioni i lartë i gjakut. Shumë prej [...]

View post
Dehidratimi

75% e peshës trupore përbëhet nga uji. Dehidratimi ndodh kur sasia e ujit që largohet nga trupi është më e madhe sesa sasia që futet në të. Trupi është shumë dinamik dhe në ndryshim të vazhdueshëm ndaj bëni kujdes. Shkaqe [...]

View post